Logo Amersfoort
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning De Horsten, Amersfoort

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan voor het bouwen van 6 x 5 woningen in De Horsten (Valkenhorst, Havikshorst en Arendshorst).

Ter inzage

Het ontwerpbesluit inclusief bijlagen ligt vanaf 4 december 2014 voor een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen (klik op ‘zoeken in alle plannen (via de kaart)’ en vervolgens op ‘Liendert-Rustenburg’) of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter inzage legging (van donderdag 4 december 2014 tot en met woensdag 14 januari 2015) kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over de ontwerpomgevingsvergunning en/of de ontwerpverklaring van geen bedenkingen naar voren brengen.

Het schriftelijk indienen van een zienswijze kan op 2 manieren:

  • Een brief schrijven en deze per post verzenden naar:

    gemeente Amersfoort

    Afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving

    Postbus 4000

    3800 EA Amersfoort

    Vermeld in uw zienswijze op welk ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft.

  • Via het Online formulier:

    Met dit formulier kunt u digitaal een zienswijze indienen, inloggen met DigiD is hierbij verplicht. Het formulier is te vinden op www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen, en klik vervolgens op “Planprocedure: hoe komt een bestemmingsplan tot stand?”.

    Als u uw zienswijze digitaal indient, krijgt u een bevestiging via het e-mailadres dat u heeft ingevuld. Uw zienswijze komt automatisch bij de juiste afdeling terecht. Meer weten over DigiD? Kijk op www.digid.nl.

Voor de procedure maakt het geen verschil of u een brief stuurt of een digitaal formulier invult. Uw zienswijze wordt op de zelfde manier behandeld.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kunt u een afspraak maken met de medewerkers van het Vergunningenloket. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 14033 of e-mail vergunningenloket@amersfoort.nl.

Naar boven