Logo Tynaarlo
Bestemmingsplan ‘Buitengebied Tynaarlo’ deels onherroepelijk, Tynaarlo

Het besluit van de gemeenteraad van Tynaarlo van 28 mei 2013 om het bestemmingsplan ‘Buitengebied Tynaarlo’ (gewijzigd) vast te stellen is deels onherroepelijk geworden.

Uitspraak Raad van State

Tegen dit besluit was beroep ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De Raad van State heeft op 29 oktober 2014 (zaaknummer 201307656/1/R4) uitspraak gedaan en enkele onderdelen van het bestemmingsplan vernietigd. Voor de onderdelen die zijn vernietigd heeft de Raad van State zelf voorzien in de vorm van een voorlopige voorziening. Binnen een termijn van 26 weken dient de gemeenteraad hierover een nieuw besluit te nemen.

Op onze website en op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1730.GUBuitengebied-0401) treft u de tekst van de uitspraak aan.

De Raad van State heeft ons opgedragen om de uitspraak te verwerken en inzichtelijk te maken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site kunt u het aangepaste bestemmingsplan dan ook raadplegen door gebruik te maken van de imrocode (planID) NL.IMRO.1730.BPbuitengebied-0403).

Het deels onherroepelijke bestemmingsplan ligt vanaf vandaag tevens voor een ieder ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Kornoeljeplein 1 te Vries. Ook is het bestemmingsplan te bekijken op de website van de gemeente www.tynaarlo.nl.

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de afdeling Beleid en Regie, team Fysiek Beleid, van de gemeente Tynaarlo, telefoonnummer 0592 – 266 662.

Naar boven