Logo Dinkelland
’Uitgebreid’ Omgevingsvergunningen Hoofdstraat 7 te Lattrop-Breklenkamp, Dinkelland

(uniforme openbare voorbereidingsprocedure)

Met ingang van vrijdag 5 december 2014 ligt gedurende zes weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum het besluit op de aanvraag om omgevingsvergunning, voorbereid met toepassing van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, voor een project op de locatie:

  • Hoofdstraat 7 te Lattrop-Breklenkamp. Het betreft het uitbreiden van een machineberging. De strekking van het besluit is dat de vergunning wordt verleend. Aan de vergunning zijn voorschriften verbonden Met betrekking tot de ontwerpbeschikking zijn geen zienswijzen ingebracht. De vergunning is ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van de ontwerpvergunning. Omdat de aanvraag (mede) betrekking heeft op een “projectbesluit” als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid onderdeel a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht wordt de beschikking ook digitaal gepubliceerd. Het besluit kunt u inzien via RO-online (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1774.BUIPBHOOFDST7-0401) en op de gemeentelijke website www.dinkelland.nl. Op de gemeentelijke website kunt u ook een directe link vinden naar het besluit op RO-online.

Aan het begin van deze rubriek staat onder welke voorwaarden belanghebbenden beroep kunnen instellen. De rechter, bij wie gedurende zes weken beroep kan worden ingesteld, is de Rechtbank Overijssel, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Een verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingediend bij de voorzieningenrechter van deze rechtbank op hetzelfde adres.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Als echter binnen de beroepstermijn een verzoek is gedaan om een voorlopige voorziening treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven