Logo Aa en Hunze
Vooraankondiging bestemmingsplan ‘Annen Dorp, woningbouwlocatie ’t Veld’, Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken bekend dat zij het voornemen hebben om het bestemmingsplan ‘Annen dorp, woningbouwlocatie ‘t Veld” voor te bereiden. Dit overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro). Het bestemmingsplan gaat voorzien in de realisatie van een woningbouwproject op het perceel, kadastraal bekend Anloo, sectie U, nr. 131 (geheel) en Anloo, sectie Z, nr. 985 (gedeeltelijk) en plaatselijk bekend als ’paardenweide’ gelegen tussen de straten ’t Veld en Westerveld te Annen

Informatief:

Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. Op dit moment wordt er geen gelegenheid geboden zienswijzen omtrent het voornemen naar voren te brengen en worden onafhankelijke instantie niet gevraagd advies uit te brengen. Omtrent dit voornemen liggen geen stukken ter inzage.

Voorontwerp bestemmingsplan:

Zodra het bestemmingsplan in voorontwerp gereed is, zal er gelegenheid worden geboden inspraakreacties kenbaar te maken. Voorafgaand aan de ter inzagelegging zal in De Schakel, op de gemeentelijke website en via www.ruimtelijkeplannen.nl kennis worden gegeven van het voorontwerp bestemmingsplan.

Naar boven