Logo Olst-Wijhe
Vaststelling Wijzigingsplan Hoek Raalterweg/Eikenweg, Olst-Wijhe

Burgemeester en wethouders van Olst-Wijhe maken bekend dat zij:

  • met toepassing van artikel 3.6, lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro) bij besluit van 18 november 2014 hebben vastgesteld een wijziging van het bestemmingsplan Wesepe, genaamd ‘Wijzigingsplan Hoek Raalterweg/Eikenweg’ (o.g.v. artikel 29) ten behoeve van het wijzigen van de bestemming ‘Bedrijf’ naar ‘Wonen’.

Van 29 augustus tot en met 10 oktober 2014 heeft het ontwerp van de wijziging bestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde Raalterweg 65 te Wesepe ter inzage gelegen waarbij een ieder in de gelegenheid is geweest een zienswijze kenbaar te maken. Er zijn geen zienswijzen bij ons college kenbaar gemaakt. Bij de vaststelling zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

Het besluit ter inzage

De besluiten met betrekking tot de wijziging bestemmingsplan en hogere grenswaarde en de bijbehorende stukken liggen vanaf 5 december 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij ons Klantcontactcentrum, locatie Wijhe. Het wijzigingsplan is tevens elektronisch raadpleegbaar via http://www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website van de gemeente Olst-Wijhe.

Beroep

Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze kenbaar te maken, kunnen voor wat betreft het wijzigingsplan en het besluit hogere grenswaarde beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De beroepstermijn bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Beroep kan worden ingesteld door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De besluiten treden in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het besluit niet. Wel is het gedurende de beroepstermijn mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het besluit. Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven