Logo Harderwijk
Omgevingsvergunning Binnenstad – Havendijk 13 (visafslag), Harderwijk

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van een visafslag en botterwerf op het perceel Havendijk 13.

De omgevingsvergunning Binnenstad – Havendijk 13 ligt met ingang van 4 december gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Belanghebbenden kunnen beroep aantekenen bij de rechtbank. Hiervoor geldt een termijn van 6 weken. De beroepstermijn vangt aan op de dag nadat het besluit aan aanvrager bekend maakten (dit is de dag na de datum die achter de vergunning staat vermeld). U kunt alleen beroep aantekenen als u een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebt ingediend of indien u redelijkerwijze niet verweten kan worden dat u geen zienswijze ingediend heeft. Informatie: afd. Ruimte, dhr. M. Bouw, tel 411911.

De omgevingsvergunning (NL.IMRO.0243.PB00135-0002) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans). De omgevingsvergunning is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenbinnenstad.

Naar boven