Ontwerp Uitwerkingsplan De Oevers
Logo Kaag en Braassem
Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening stellen wij u in kennis van de terinzagelegging van het aangepaste ontwerp Uitwerkingsplan De Oevers (Centrumplan Braassemerland), dat van donderdag 27 november 2014 t/m woensdag 7 januari 2014 ter inzage ligt. De stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis en kunnen ook digitaal worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl via planID: NL.IMRO.1884.UPCENTRUMPLAN-ONT1
In het in 2008 vastgestelde bestemmingsplan Braassemerland is voor de verschillende deelgebieden een uitwerkingsplicht opgenomen. Dat houdt in dat voor elk deelgebied eerst een Uitwerkingsplan door het college vastgesteld dient te worden om aanvragen voor een omgevingsvergunning te kunnen toetsen.
Op 5 maart 2013 heeft het college het eerste uitwerkingsplan ‘Centrumplan Roelofarendsveen’ vastgesteld. In het plan dat nu ter inzage ligt is voor een deel van het gebied een aangepast uitwerkingsplan opgesteld.
Gedurende de ter inzage termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze op het ontwerp uitwerkingsplan bij het college kenbaar maken. De zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen, onder vermelding van ‘zienswijze uitwerkingsplan De Oevers’.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantenadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, 26 november 2014.
Naar boven