Vooraankondigingen artikel 1.3.1 Bro met betrekking tot een functiewijziging op het perceel Parallelweg 39 en 40 in Leerdam;
Logo Leerdam
Het wijzigen van de twee voormalige agrarische bedrijfswoningen in twee burgerwoningen en het verplaatsen van het agrarische bedrijf naar de achterkant van het perceel (hiervoor geldt inmiddels een onherroepelijke omgevingsvergunning, verleend met de toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onderdeel 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht)
 
Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (hierna te noemen: Bro) geven burgemeester en wethouders van Leerdam te kennen dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor:
1. het wijzigen van de functie agrarische bedrijfswoningen in de functie van burgerwoningen aan de Parallelweg 39 en 40 in Leerdam;
2. het verplaatsen van het voorheen ter plaatse gevestigde agrarisch bedrijf naar de achterzijde van het perceel.   
 
Procedure
Overeenkomstig artikel 1.3.1, lid 2 Bro delen wij mee dat er nu nog geen stukken ter inzage worden gelegd. Bovendien wordt op dit moment geen gelegenheid geboden zienswijzen naar voren te brengen en/of wordt er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld een advies over het voornemen uit te brengen. Te zijner tijd zal het ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om te reageren op het plan. In de Staatscourant, de gemeentelijke website, het gemeentelijk elektronisch blad en het Kontakt wordt aangekondigd wanneer en op welke manier u kunt reageren.
 
Naar boven