Logo Slochteren
Omgevingsvergunning uitgebreide procedure, H. Fordlaan 6 te Kolham, Slochteren

Het college van burgemeester en wethouders van Slochteren heeft op 25 november 2014 een omgevingsvergunning verleend met toepassing van de uitgebreide procedure als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo. De omgevingsvergunning is verleend voor het afwijken van het bestemmingsplan voor de realisatie van een spuitbussenopslag te Slochteren. De vergunning is verzonden op 26 november 2014.

Naar aanleiding van de ontwerp omgevingsvergunning zijn geen zienswijzen ingediend. De verleende vergunning ligt ter inzage van donderdag 27 november 2014 tot en met woensdag 7 januari 2015 in het publiekscentrum van het gemeentehuis (Hoofdweg 10a te Slochteren). Tevens is het plan te raadplegen op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0040.ov00007-41vg.

Tegen het besluit kan, gedurende bovengenoemde periode, beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig de Wabo en de Algemene wet bestuursrecht hun zienswijze naar voren hebben gebracht. Het beroep kan gedurende bovengenoemde termijn worden ingesteld bij:

Rechtbank Groningen

Sector bestuursrecht

Postbus 150

9700 AD GRONINGEN

Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt gevraagd bij de rechtbank wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven