Logo Woudrichem
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied – wijzigingsplan Oudendijk 92 – 2014’, Woudrichem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf 28 november 2014 tot en met 8 januari 2015 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied – wijzigingsplan Oudendijk 92 -2014’ met IMRO-code NL.IMRO.0874.BUITWP201401-ONT1. Tevens wordt hierbij bekendgemaakt dat een anterieure exploitatieovereenkomst is gesloten met de eigenaar van het onderhavige adres en dat een zakelijke beschrijving daarvan tevens ter inzage ligt.

Het plangebied bevindt zich aan het adres Oudendijk 92 te Oudendijk. Het plan voorziet in het opheffen van het agrarisch bouwvlak en het wijzigen van de bedrijfswoning naar een reguliere woonbestemming voor twee woningen in de bestaande woonboerderij.

Overeenkomst

De grondexploitatiewet is van toepassing op de ontwikkeling. In het kader daarvan is de overeenkomst aangegaan. Conform het gestelde in artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening ligt tegelijk met het ontwerpwijzigingsplan een korte zakelijke beschrijving van de inhoud van de exploitatieovereenkomst ter inzage Tegen de overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend

Wijzigingsplan

U kunt de stukken inzien bij de gemeente Woudrichem bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem. Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via de homepage van de gemeente Woudrichem onder Bestemmingsplannen (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0874.BUITWP201401-ONT1).

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden zienswijzen indienen tegen het ontwerpwijzigingsplan. Een zienswijze dient ingediend te worden bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem per adres postbus 6, 4285 ZG Woudrichem. Zienswijzen kunnen niet via de elektronische weg (e-mail) worden ingediend.

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn bij de gemeente Woudrichem contact opnemen met mevrouw I.M. Quakkelaar, telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0183) 308100.

Naar boven