Logo Zuidplas
Kennisgeving ontwerpbeschikking driving range Blaardorpseweg 1, Zuidplas

UITGEBREIDE VOORBEREIDINGSPROCEDURE

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning verlenen voor het plaatsen van masten met netten langs de driving range van de golfbaan op het perceel gelegen aan de Blaardorpseweg 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Terinzagelegging

De aanvraag, de ontwerpbeschikking, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 november gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze periode kunt u de stukken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in:

NL.IMRO1892.golfbaanhitland). Op de website van de gemeente Zuidplas (www.zuidplas.nl) kunt u het plan tevens inzien als pdf-bestand.

Zienswijze(n)

Tijdens de inzagetermijn kunt u zienswijzen inbrengen. Deze zienswijze(n) dient u bij voorkeur schriftelijk in.

  • Uw schriftelijke zienswijze(n) tegen de ontwerpomgevingsvergunning kunt u richten aan: Het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel;

  • Uw schriftelijke zienswijze(n) tegen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen kunt u richten aan: De Raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel;

  • Voor het indienen van mondelinge zienswijze(n) dient u tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de termijn van terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken.

Meer informatie

Wij maken u erop attent dat u slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kunt indienen, als u ook een zienswijze inbrengt tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw C.M. Priem, tel. (088) 545 0402, e-mailadres: cpriem@odmh.nl.

Naar boven