Logo Sluis
Vaststelling bestemmingsplan ‘Dorpsplein 9 te Eede’, Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 20 november 2014 het bestemmingsplan 'Dorpsplein 9 te Eede' ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan 'Dorpsplein 9 te Eede' voorziet in de juridisch planologische regeling van het perceel Dorpsplein 9 te Eede en vervangt gedeeltelijk het bestemmingsplan 'Kom Eede'.

Tevens heeft de raad op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, besloten geen exploitatieplan vast te stellen omdat er geen sprake is van een aangewezen bouwplan.

Ter inzage

Het besluit van de gemeenteraad en het vastgestelde bestemmingsplan 'Dorpsplein 9 te Eede' liggen met ingang van 27 november 2014 voor een periode van zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer: NL.IMRO.1714.bp14dorpsplein9-VG01). Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de heer S. van Vooren van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed, tel. 140117.

Beroep

Met ingang van 28 november 2014 kan gedurende een termijn van zes weken tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot de gemeenteraad te wenden.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaar rust. Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden.

Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een voorlopige voorziening worden verzocht bij de voorzitter van de Afdeling bestuurrechtspraak van de Raad van State. Een voorlopige voorziening kan door de voorzitter worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Er wordt een griffierecht geheven.

Oostburg, 24 november 2014

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS, J. Dijkstra, gemeentesecretaris

A.M.M. Jetten burgemeester

Naar boven