Kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning platform Ameland-Oost-2, Ministerie van Economische Zaken

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Op 5 november 2014 heeft de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V., te Assen, een aanvraag ingediend om een vergunning voor de activiteit milieuneutraal veranderen ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor het platform Ameland Oost-2.

De vergunningaanvraag betreft het monteren van een aanmeersteiger aan het platform Ameland Oost-2, zodat het platform ook per boot kan worden bemand.

Deze veranderingen leiden niet tot andere of grotere nadelige gevolgen voor het milieu dan volgens de geldende omgevingsvergunning is toegestaan (milieuneutraal veranderen).

Voor het behandelen van de aanvraag geldt de reguliere voorbereidingsprocedure van 8 weken (artikel 3.7, Wabo), waarbinnen een besluit wordt genomen. Vervolgens wordt een kennisgeving van het besluit gepubliceerd en kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar maken tegen het besluit.

Tot en met 9 december 2014 kunnen belanghebbenden zienswijzen met betrekking tot deze omgevingsvergunningaanvraag schriftelijk of mondeling kenbaar maken.

Ten behoeve van een goede beoordeling heeft het Ministerie van Economische Zaken besloten om, met inachtneming van artikel 3.9, lid 2, Wabo, de beslistermijn van acht weken eenmaal met zes weken te verlengen.

Voor inlichtingen over de aanvraag kunt u zich wenden tot:

Dhr. K. van den Hoff

Ministerie van Economische Zaken

Directie Energiemarkt

Postbus 20401

2500 EK Den Haag

070 – 3797602

omgevingsvergunning@minez.nl

Naar boven