Logo Zuidplas
Vaststelling bestemmingsplan ’s-Gravenweg 340 te Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuidplas

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 28 oktober 2014 het bestemmingsplan ’s-Gravenweg 340 te Nieuwerkerk aan den IJssel gewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud plan

Op het perceel ’s-Gravenweg 346 te Nieuwerkerk aan den IJssel is Nedco Kunststoffen B.V. gevestigd, een producent van kunststoffen en plastics. Nedco is voornemens het huidige bedrijf uit te breiden. Hiertoe is het naastgelegen perceel ’s-Gravenweg 340 aangekocht. De op dit perceel staande bebouwing wordt gesloopt en op het perceel wordt aansluitend aan de huidige bedrijfsbebouwing, nieuwe bedrijfsbebouwing gerealiseerd. Het voorliggende bestemmingsplan biedt een juridisch-planologische regeling voor de nieuw te realiseren bedrijfsbebouwing.

Terinzagelegging

Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen met ingang van 27 november 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze periode kunt u de stukken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.Gravenweg340-Va01). Op de gemeentelijke website (www.zuidplas.nl) kunt u de stukken ook als pdf-bestand inzien.

Beroep

Wie tijdens de inzagetermijn tijdig zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan indient, kan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde afdeling. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift betaald u griffierecht.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij om een voorlopige voorziening wordt verzocht, of toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening.

Naar boven