Logo Reusel-De Mierden
Bekendmaking ter inzage legging ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied 2009, wijziging Postelsedijk 10’, Reusel-De Mierden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken op grond van artikel 3.9 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpwijzigingsplan “Buitengebied 2009, wijziging Postelsedijk 10” van 1 december 2014 tot en met 12 januari 2015 ter inzage ligt.

Inhoud

Het ontwerpwijzigingsplan heeft betrekking op het uitbreiden van het bestemmingsvlak van 1,67 ha naar 2,0 ha voor het realiseren van een aardappelbewaarloods. Het initiatief is gelegen aan de Postelsedijk 10 in Reusel.

Het ontwerpwijzigingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en verbeelding.

Geen vaststelling exploitatieplan

De gemeenteraad is verplicht om een exploitatieplan vast te stellen (artikel 6.12 Wro). Burgemeester en wethouders zijn een anterieure overeenkomst aangegaan, zodat het vaststellen van een exploitatieplan niet nodig is.

Inzage

Het ontwerpbesluit en het ontwerpwijzigingsplan liggen ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op dinsdag tot 19.00 uur. Tegen betaling van leges kunt u kopieën krijgen van de ter inzage liggende stukken.

U kunt het ontwerpwijzigingsplan ook digitaal raadplegen op:

Het identificatienummer van het ontwerpwijzigingsplan is NL.IMRO.1667.WPpost100032-ON01.

Zienswijzen

Tijdens de ter inzage termijn kan een ieder bij burgemeester en wethouders een zienswijze naar voren brengen. Dit kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk (geen e-mail): burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden, postbus 11, 5540 AA Reusel;

  • mondeling: na afspraak met Miriam de Bont, telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer (0497) 650 021 of via e-mailadres m.debont@reuseldemierden.nl. De gemeente maakt een kort verslag van de mondelinge zienswijze.

Vragen

Voor het inwinnen van nadere informatie kunt u contact opnemen met Miriam de Bont. U bereikt haar dagelijks via het telefoonnummer (0497) 650 021 of via e-mailadres m.debont@reuseldemierden.nl.

Reusel, 28 november 2014.

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden, de secretaris, M.J. Doeven

de burgemeester, H.A.J. Tuerlings.

Naar boven