Logo Dronten
Ontwerp uitwerkingsplan Dronten – Groenzone Wisentzone (1021), Dronten

Burgemeester en wethouders van Dronten maken bekend dat ter inzage ligt het ontwerp uitwerkingsplan Dronten – Groenzone Wisentzone (1021). In het plangebied van het ontwerp uitwerkingsplan wordt een weg inbestemd voor de nieuwe woningbouwkavels en wordt de betreffende groenzone opnieuw vastgelegd conform een opgesteld inrichtingsplan voor het gebied.

Dit uitwerkingsplan ten behoeve van de groenzone tussen de bestaande Wisentzone en het nieuw te realiseren deel van de Wisentzone in Het Palet wordt als volgt begrensd:

  • aan de noordzijde door een waterpartij en de Gildemeesterdreef;

  • aan de oostzijde door de Sint Lambertusgilde en de woningen van de bestaande Wisentzone;

  • aan de zuidzijde door een bos-/groenstrook met daarachter de Wisentweg;

  • aan de westzijde door de kavels van het nog te ontwikkelen deel van Het Palet.

Inzage

U kunt alle betreffende stukken inzien van 27 november 2014 tot en met 7 januari 2015 (6 weken) tijdens openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis of op www.dronten.nl onder ‘Bestemmingsplannen in procedure’.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder een zienswijze indienen tegen het ontwerp uitwerkingsplan. Dit kan schriftelijk bij het college van Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak maken met dhr. E. Heldoorn, via tel: (0321) 388 215.

Na vaststelling van het uitwerkingsplan door het college ligt het plan ter visie met de mogelijkheid tot het indienen van beroepschriften en/of een voorlopige voorziening bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak.

Dronten, 26 november 2014.

Het college van Dronten, secretaris, R. Kool;

burgemeester, A.B.L. de Jonge.

Naar boven