Kennisgeving ontwerp-bestemmingsplan "Eiland van Heesen 2014"
Logo Leerdam
Burgemeester en wethouders van Leerdam maken bekend dat zij tijdens de vergadering van 4 november 2014 het ontwerpbestemmingsplan "Eiland van Heesen 2014" hebben vastgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan, inclusief de bijbehorende stukken, wordt met ingang van 27 november 2014 gedurende een periode van zes weken (tot en met 7 januari 2015 voor een ieder ter inzage gelegd in het gemeentehuis aan het Dokter Reilinghplein 1, 4141 DA Leerdam. (Geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 en op afspraak van 13.00 uur tot 17.00 uur).
 
Het ontwerpbestemmingsplan inclusief bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke internetsite www.leerdam.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.
 
Het plan maakt de bouw van een appartementengebouw met 18 woningen, inclusief de bijbehorende parkeervoorzieningen, mogelijk.
 
Het plangebied is gelegen aan de hoek van de Schaikseweg en de Industrieweg in Leerdam.
 
De begrenzing van het ontwerpbestemmingsplan wordt bepaald door:
-in het westelijk deel van het plangebied staan twee vrijstaande woningen: Industrieweg 1 en 2;
-ten noorden van de meest noordwestelijke woning ligt de tuin van een aangrenzend woonperceel;
-het plangebied wordt aan de westzijde begrensd door een brede watergang;
-verder loopt er centraal door het plangebied in noord-zuidrichting een smalle, ondiepe sloot.
 
Gedurende de ter inzagetermijn kan iedereen over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen bekend maken aan de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen dienen als volgt te worden geadresseerd:
  • 1.
    Aan de gemeenteraad van Leerdam
Postbus 15
4140 AA Leerdam
 
Indien u mondeling wilt reageren dient u hiervoor een telefonische afspraak te maken via het nummer 0345-636215 (mevrouw A.A. Siesling, afdeling Beleid, bereikbaar iedere werkdag van 09.00 uur tot 12.00 uur).
 
Leerdam, 26 november 2014
 
 
 
Naar boven