Verkeersbesluit Algemene invalidenparkeerplaats Luttelveld in Zeeland
Logo Landerd
Zaak 2550-2014:144552
Burgemeester en Wethouders van Landerd
Overwegingen ten aanzien van het besluit
In de nabije omgeving van Luttelveld in Zeeland geen gehandicaptenparkeerplaats aanwezig is;
de behoefte aan een gehandicaptenparkeerplaats aanwezig is;
de parkeerdruk in de straat Luttelveld, ter hoogte van het pand Luttelveld 22 zodanig is; dat de aanleg van een gehandicaptenparkeerplaats noodzakelijk is.
overeenkomstig artikel 24 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer overleg is gepleegd met de politie Brabant-Noord.   
BESLUIT
  • 1.
    Tot het aanbrengen van een algemene gehandicaptenparkeerplaats in Luttelveld, ter hoogte van Luttelveld 22 in Zeeland door het plaatsen van het gehandicaptenparkeerplaats bord E06.
 
  • 2.
    te bepalen dat dit besluit in werking treedt op de dag, volgende op die, waarop de afkondiging plaatsvindt.
 
 
18 november 2014, gemeente Landerd

Afdeling Realisatie & Beheer

Namens deze,

Burgemeester en wethouders van Landerd,

Mededelingen
 
Bezwaarschrift en voorlopige voorziening
Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van bekendmaking daarvan bezwaar maken door het indienen van een bezwaarschrift bij het college van burgemeester en wethouders van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland.
U kunt ook digitaal bezwaar indienen via www.landerd.nl (digitaal loket).
 
Het bezwaarschrift moet op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht zijn ondertekend en dient tenminste te bevatten:
  • 1.
    naam en adres van de indiener
  • 2.
    dagtekening
  • 3.
    omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht
  • 4.
    de gronden waarop het bezwaarschrift rust.
 
Als u bezwaar maakt, kunt u tevens om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzieningenrechter, postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch.
Een voorlopige voorziening kan door de voorzieningenrechter van de rechtbank worden getroffen, mits een spoedeisend belang dat vereist. Van de verzoeker om een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven. U wordt door de griffie van de rechtbank geïnformeerd over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betaling.
 
U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.
 
 
Naar boven