Logo Vianen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpen’, Vianen

Burgemeester en wethouders van Vianen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan

“Dorpen”

Het bestemmingsplangebied “Dorpen” betreft de dorpen Hagestein, Everdingen en Zijderveld.

Doel van het bestemmingsplan “Dorpen” is de bestaande bestemmingsplannen te actualiseren in één nieuw bestemmingsplan dat rekening houdt met actuele behoeften.

Het ontwerpbestemmingsplan “Dorpen” kan vanaf woensdag 25 november 2014 tot en met dinsdag 6 januari 2015 tijdens kantooruren worden ingezien in de centrale hal van het Stadhuis aan de Voorstraat 30 te Vianen. De documenten zijn op papier in te zien bij de balie en digitaal via de publiekscomputer in de centrale hal. De ter inzage liggende stukken kunnen eveneens worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.0620.bp0022-ON01.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen mondeling of bij voorkeur schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad Vianen, Postbus 46, 4130 EA VIANEN. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt met het team Ruimtelijke Ordening & Projecten, telefoonnummer 0347 369 911. Zienswijzen indienen per e-mail is niet mogelijk.

Naar boven