Logo Vlissingen
Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht realiseren paardenbak manege de Scheldestad, Vlissingen

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken bekend, dat zij, op grond van artikel 2:12, lid 1, sub a, onder 3, en artikel 3:10, lid 1, sub a, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, jo. Afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht, omgevingsvergunning hebben verleend voor het ‘bouwen’ en ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ ten behoeve van het realiseren van een paardenbak, inclusief zes verlichtingsmasten, door manege de Scheldestad, op het kadastrale perceel Vlissingen sectie L, nummer 3730, plaatselijk bekend Wildbaan 21. De omgevingsvergunning is ten opzichte van het ontwerpbesluit gewijzigd. Naast de omgevingsvergunning zijn ook maatwerkvoorschriften opgesteld.

Inzage

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 november 2014 gedurende zes weken (dus t/m 8 januari 2015) voor een ieder ter inzage in het stadhuis in Vlissingen. U kunt de stukken elke werkdag tijdens openingstijden inzien. Op afspraak kunnen de stukken ook op donderdagavond tussen 16.00 uur en 19.00 uur worden ingezien (Dhr. W. Huige, telefoon 0118-487339 of email whe@vlissingen.nl). Tevens is de omgevingsvergunning digitaal in te zien op de website van de gemeente: www.vlissingen.nl/publicaties.

Beroep en voorlopige voorziening

Tegen de omgevingsvergunning kan binnen zes weken na de dag, waarop deze ter inzage is gelegd, een gemotiveerd beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Postbus 90006, 4800 PA BREDA door degenen, die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpomgevingsvergunning alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij geen zienswijzen hebben ingediend. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van de vergunning niet. Wel kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank. De beroepstermijn vangt aan op 28 november 2014 en eindigt op 8 januari 2015.

Op grond van artikel 6.1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, treedt de omgevingsvergunning in werking, met ingang van de dag, na die waarop de beroepstermijn afloopt, dus 9 januari 2015, tenzij er om een voorlopige voorziening wordt gevraagd.

Voor het indienen van een beroepschrift of een verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven