Logo Middelburg
Ontwerpwijzigingsplan Laurens Stommespad 8, Middelburg

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpwijzigingsplan voor Laurens Stommespad 8 te Middelburg vanaf donderdag 28 november 2014 gedurende zes weken (tot 9 januari 2015) voor een ieder ter inzage ligt bij de vakbalie in het Stadskantoor aan de Kanaalweg 3 te Middelburg.

Daarnaast is het ontwerpwijzigingsplan digitaal in te zien op onze website www.middelburg.nl onder bestemmingsplannen (plannen in procedure) of raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder plancode NL.IMRO.0687.BPWBGMLAU-ON01.

Voor het onderhavige perceel is een plan ingediend voor de verbouw van een landbouwschuur tot woning. Deze locatie heeft momenteel een agrarische bestemming. In het bestemmingsplan is de mogelijkheid opgenomen om deze bestemming te wijzigen in de bestemming “Wonen” met aanduiding vrijkomend agrarisch bedrijf (SW-2). Laatstgenoemde bestemming maakt het mogelijk om het plan te kunnen realiseren. Met dit wijzigingsplan wordt de bestemmingswijziging mogelijk gemaakt.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer (0118) 67 52 36.

Naar boven