Logo Sluis
Ontwerpbestemmingsplan Duinhof Oost, Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Duinhof Oost ter inzage wordt gelegd.

Met het plan Duinhof Oost wordt beoogd het overloopparkeerterrein op de hoek Vlamingpolderweg en Ringdijk Noord te Cadzand-Bad te herontwikkelen. Hierbij wordt de realisatie voorzien van:

  • Ten hoogste 60 recreatieappartementen in drie complexen, twee langs de Ringdijk Noord en één aan de zijde van de Vlamingpolderweg;

  • En maximaal 30 grondgebonden woningen.

Daarnaast worden de bestaande kikkerputten binnen het te ontwikkelen gebied verplaatst.

Plangebied

Het plangebied Duinhof Oost ligt tussen de Vlamingpolderweg, de Ringdijk Noord en Wijk de Brabander.

Het plan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan (met de daartoe behorende bijlagen en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan) ligt met ingang van 6 februari 2014 gedurende zes weken (tot en met 19 maart 2014) voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl.

Daarnaast kan het volledige ontwerpbestemmingsplan worden geraadpleegd via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan heeft het identificatienummer NL.IMRO.1714. bpduinhofoost13-ON01. Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw S. den Haan van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed, tel. 0117 – 457 251.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad over het ontwerpbestemmingsplan Duinhof Oost op de volgende wijze:

  • Schriftelijk: U kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg;

  • Mondeling: U kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw S. den Haan van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed op telefoonnummer 0117 – 457 251 of per e-mail via sdehaan@gemeentesluis.nl.

Wij maken u er op attent dat het niet mogelijk is uw zienswijze via de gemeentelijke website kenbaar te maken.

Oostburg, 5 februari 2014

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS, J. Dijkstra, secretaris

A.M.M. Jetten burgemeester

Naar boven