Logo Ooststellingwerf
Ontwerp omgevingsvergunning voor het geschikt maken van de woning voor inpandige recreatiewoning op de locatie Oude Willem 10 te Appelscha, Ooststellingwerf

Burgemeester en wethouders van gemeente Ooststellingwerf maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor het geschikt maken van de woning voor inpandige recreatiewoning op de locatie Oude Willem 10 te Appelscha.

De aanvraag om omgevingsvergunning heeft zaaknummer Z-HZ_WABO- 2014-0202.

Inzien

De ontwerp omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken ligt vanaf 18 november 2014 gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis aan `t Oost 11 te Oosterwolde, telefoon 0516 – 56 64 64. Voor de inzage van de ontwerp omgevingsvergunning kunt u telefonisch een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 uur en 12:30 uur.

Zienswijze

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn bij voorkeur schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Ooststellingwerf (per adres: Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde, onder vermelding van het betreffende dossiernummer).

U kunt uw zienswijze ook mondeling kenbaar maken binnen de bovengenoemde periode.

Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk besluit.

Oosterwolde, 18 november 2014

Naar boven