Logo Utrechtse Heuvelrug
Verleende omgevingsvergunning Heulweg 6a 1 in Leersum, Utrechtse Heuvelrug

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken bekend dat met ingang van 28 november 2014 gedurende zes weken (tot en met 8 januari 2015) de verleende omgevingsvergunning Heulweg 6a in Leersum en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt deze omgevingsvergunning in?

De omgevingsvergunning gaat over de bouw van een woning op het perceel aan de Heulweg 6a in Leersum. Er is geen sprake van een aangewezen plan volgens artikel 6.12 Wro jo artikel 6.2.1. van het Bro.

Hoe kunt u de omgevingsvergunning inzien of raadplegen?

Het plan is binnen de genoemde termijn raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ga naar www.heuvelrug.nl, via de rubriek ‘Actueel’ onder ‘Ter inzage’ vindt u de digitale koppelingen naar het plan.

U kunt het plan ook inzien in de Gemeentewinkel, Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 2 in Doorn tijdens de openingsuren.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de inzagetermijn (beroepstermijn) kan beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij of zij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpbesluit;

Beroep kan worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, sector Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank. Wij wijzen u erop dat er bij het instellen van beroep c.q. het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening griffierechten zijn verschuldigd. U kunt deze griffierechten vinden op www.rechtspraak.nl

Inwerkingtreden van de omgevingsvergunning

Het besluit treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven