Logo Horst aan de Maas
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Midden Peelweg 6-8 America’, Horst aan de Maas

(NL.IMRO.1507.AMMIDDENPEELWG6EN8-BPV1)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Horst aan de Maas op 18 november 2014 het bestemmingsplan “Midden Peelweg 6-8” (deels) gewijzigd heeft vastgesteld. De wijziging ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op het plangebied.

Het belangrijkste doel van het bestemmingsplan is het vergroten van het agrarisch bouwkavel en het vergroten van de bedrijfswoning.

De wijziging ten opzichte van het ontwerp heeft betrekking op de situering van de vergroting van het agrarisch bouwkavel nabij Midden Peelweg 6.

Het plangebied is, kadastraal bekend als gemeente Horst, sectie I, nr’s 245, 313 en 314 en is gelegen aan de Midden Peelweg 6 – 8 – 10 te America

Ter inzage

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht ligt het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken met ingang van 28 november 2014, tijdens kantooruren, gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 te Horst. Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 28 november 2014 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan in te stellen;

  • belanghebbenden die beroep instellen tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht.

Het beroep moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van voornoemde inzagetermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van de besluiten niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen tevens verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de inzagetermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking totdat er op het verzoek is beslist.

Naar boven