Logo Zuidplas
Ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidelijke Dwarsweg 2a’ ter inzage, Zuidplas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas geven er op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kennis van, dat zij het voornemen hebben om een bestemmingsplan voor te bereiden voor de locatie Zuidelijke Dwarsweg 2a te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Inhoud plan

Aan de Zuidelijke Dwarsweg 2a zal de op dit moment aanwezige kas plaatsmaken voor één woning. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een plankaart en regels, en gaat vergezeld van een toelichting.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende verbeelding en bijlagen liggen met ingang van donderdag 6 februari 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Zuidplas. U kunt de stukken in deze periode digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.Bpzuiddwarsweg2a-Ow01). Daarnaast kunt u het plan downloaden van de gemeentelijke website (www.zuidplas.nl), of FTP-server (http://zuidplas.gemeentedocumenten.nl).

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Uw zienswijze kunt u sturen naar de raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling VROM, tel. (0180) 637 711.

Naar boven