Logo Zuidplas
Voornemen voorbereiding bestemmingsplan ‘Zuidplasweg 23, Zevenhuizen’, Zuidplas

Burgemeester en wethouders geven er op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kennis van, dat zij het voornemen hebben om een bestemmingsplan voor te bereiden voor het gebied Zuidplasweg 23 te Zevenhuizen. Voor dit gebied geldt op dit moment het bestemmingsplan Landelijk gebied 1990.

Inhoud plan

Op het perceel zijn diverse kassen aanwezig, waarin rozen worden gekweekt. Bij de kassen staan ook enkele kleinere bedrijfsgebouwen en technische ruimtes. Het bestemmingsplan zal een juridisch-planologische regeling geven voor het gehele glastuinbouwbedrijf Bos Roses. Hierbij wordt beoogd de feitelijke situatie op het perceel vast te leggen.

Zienswijzen

Op dit moment worden geen stukken ter inzage gelegd en is het nog niet mogelijk om zienswijzen over het voornemen naar voren te brengen. Ook wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over het voornemen. Zodra het plan gereed is om in ontwerp ter inzage te leggen, kunt u dit lezen in de Staatscourant en op de gemeentepagina in Hart van Holland. U heeft dan de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen.

Naar boven