Ontwerp herziening bestemmingsplan De Mars midden en noord (Industrieweg 101a), Zutphen
Logo Zutphen
Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat vanaf donderdag 27 november 2014 tot en met woensdag 7 januari 2015 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van het:
-bestemmingsplan voor herziening van het bestemmingsplan De Mars midden en noord voor het perceel Industrieweg 101a (Daly Plastics) in Zutphen
Begrenzing plangebied
Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Industrieweg, aan de oostzijde door de Hermesweg, aan de westzijde door het perceel Industrieweg 105 en aan de zuidzijde door het perceel Hermesweg 21.
Inzien ontwerp
Het ontwerp kunt u inzien bij Het Loket, in het Stadhuis van de gemeente Zutphen, ‘s Gravenhof 2 in Zutphen en op de website van de gemeente Zutphen, www.zutphen.nl Kies op de website achtereenvolgens ‘Inwoners’, actueel en dan ‘Plannen ter inzage’.
Het ontwerp is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl U kunt hiervoor onderstaande hyperlink gebruiken.
 
 
De bestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt u via elektronische weg verkrijgen. U kunt hiervoor onderstaande hyperlink gebruiken:
 
 
Zienswijzen
Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder over het ontwerp van het bestemmingsplan schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad.
Uw schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan: de gemeenteraad van de gemeente Zutphen, Postbus 41, 7200 AA Zutphen, onder vermelding van “zienswijzen ontwerpbestemmingsplan MMN Industrieweg 101a’.
Als u mondeling uw zienswijzen naar voren wilt brengen dan kunt u hiervoor een afspraak maken via het secretariaat van Programmabureau De Mars, telefoon (0575)587950. Van uw mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.
Zutphen, 26 november 2014
Burgemeester en wethouders van Zutphen
Naar boven