Logo Zuidplas
Ontwerpbestemmingsplan ‘Julianastraat 53-55’, Zuidplas

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Julianastraat 53-55’ te Moerkapelle met ingang van donderdag 6 februari 2014 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied is gelegen aan de Julianastraat, een doodlopende straat in het buitengebied dat behoort tot de kern Moerkapelle. Aan de noordzijde van het plangebied ligt het Schravenwilderpad, een fietspad langs een bestaande watergang, die tevens de grens markeert tussen de gemeenten Zuidplas en Waddinxveen.

Inhoud plan

Het perceel Julianastraat 53 en 55 te Moerkapelle heeft op dit moment een agrarische bestemming. Deze bestemming zal worden gewijzigd naar een woonbestemming. De woning aan de Julianastraat 53 wordt gesloopt en herbouwd. Daarnaast worden op het perceel nog twee extra woningen gebouwd.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende verbeelding en bijlagen liggen met ingang van donderdag 6 februari 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Zuidplas. U kunt de stukken in deze periode digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.BpJulianastr53-55-Ow01). Daarnaast kunt u het plan downloaden van de gemeentelijke website (www.zuidplas.nl ).

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Uw zienswijze kunt u sturen naar de raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling VROM, tel. (0180) 637 711.

Naar boven