Ontwerp uitwerkingsplan Holwert-Zuid, Parallelweg 20
Logo Coevorden
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat een ontwerp uitwerkingsplan als bedoeld in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening is opgesteld voor het perceel Parallelweg 20 te Coevorden.
Het plan
Het uitwerkingsplan heeft betrekking op een wijziging van het gebruik van het gebouw Parallelweg 20 te Coevorden ten behoeve van de vestiging van een Smart Workcentre. Dit betreft een werk en ontmoetingscentrum voor ondernemers in een horeca-achtige setting.
Wanneer en waar kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?
Het ontwerp uitwerkingsplan met de hierbij behorende stukken, kan worden ingezien van dinsdag 25 november tot en met maandag 6 januari 2015 tijdens openingstijden van het Hof van Coevorden ter inzage in het Klantcontactcentrum. Na telefonische afspraak met de afdeling Publieksservice, team Vergunningen (telefoonnummer 14-0524) is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.
U kunt het bestemmingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.coevorden.nl/bekendmakingen
Zienswijze
Belanghebbenden kunnen tijdens de periode van terinzagelegging zijn/haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk bij ons college indienen. Schriftelijke reacties kunnen verzonden worden aan burgemeester en wethouders van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA te Coevorden. Voor mondelinge reacties kan contact opgenomen worden met de afdeling Publieksservice, team Vergunningen voor het maken van een afspraak.
Coevorden, 24 november 2014.
Naar boven