Logo Epe
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan N794 (Heerderweg), Epe

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 9 oktober 2014 het bestemmingsplan “N794 (Heerderweg)” gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan N794 (Heerderweg) bevat de juridisch-planologische regeling voor de aanpassing van de N794 (van de komgrens van Epe tot de gemeentegrens met Heerde), waarbij o.a. vrijliggende fietspaden worden gerealiseerd.

In de zienswijzennota en het raadsbesluit zijn overzichten opgenomen van de wijzigingen van het vastgestelde bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan zoals dat ter inzage heeft gelegen.

U kunt het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan oproepen op het scherm door bijvoorbeeld een adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG036N794-VBP1 of deze link gebruiken: www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG036N794-VBP1.

De bronbestanden zijn beschikbaar op: http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG036N794-VBP1.

Het raadsbesluit, het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan en overige stukken liggen met ingang van 26 november 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur (op woensdag van 8.00 tot 17.00 uur, na 17.00 uur op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het besluit en het plan zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.epe.nl, onder ‘Bouwen en Wonen’.

Reageren?

Tegen de gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep bij de Raad van State worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kunnen gebruikmaken:

  • Een belanghebbende die tijdig zijn of haar zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • Een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn of haar zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • Een belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen de wijzigingen die de raad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor de behandeling van een beroep zijn griffierechten verschuldigd.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Epe, 25 november 2014

Naar boven