Logo Beverwijk
Ontwerpomgevingsvergunning ‘aansluiting A22-N197’, Beverwijk

Burgemeester en wethouders van Beverwijk maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor het verbreden en verleggen van de oprit A22.

De aanvraag ziet op de volgende omgevingsvergunningplichtige activiteiten:

  • handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening;

  • aanleggen weg.

De aansluiting past niet in het nieuwe bestemmingsplan Haven De Pijp- Parallelweg en paste wel in het oude bestemmingsplan.

De termijn dat de ontwerpomgevingsvergunning ter inzage ligt duurt zes weken, deze begint op vrijdag 28 november 2014 en eindigt op donderdag 8 januari 2015. Binnen deze termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning naar voren brengen.

Op werkdagen is de ontwerpomgevingsvergunning mét alle bijbehorende stukken in te zien bij het Centraal Publieksbureau van het Stadshuis van Beverwijk, Stationsplein 48. Het Centraal Publieksbureau is geopend op donderdag van 9.00 tot 20.00 uur en op overige werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur. Alleen op dinsdag zijn de openingstijden van 9.00 tot 12.30 uur.

De ontwerpomgevingsvergunning (zonder bijbehorende stukken) is ook te raadplegen op www.beverwijk.nl via het kopje ‘actueel’, ‘bekendmakingen’ en vervolgens ‘omgevingsvergunning uitgebreid’.

U kunt uw zienswijzen zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijzen richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Beverwijk, postbus 450, 1940 AL Beverwijk. Als u ervoor kiest uw zienswijzen mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met mevrouw L. Vodegel via telefoonnummer 0251-256 256.

Na verwerking van eventueel naar voren gebrachte zienswijzen neemt het college van burgemeester en wethouders een besluit omtrent de omgevingsvergunning. Indien ons college besluit om de omgevingsvergunning te verlenen, dan wordt de omgevingsvergunning ter inzage gelegd. Belanghebbenden kunnen dan gedurende zes weken beroep instellen bij rechtbank Haarlem.

Beverwijk, 26 november 2014

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beverwijk

Naar boven