Logo Schermer
Ontwerpomgevingsvergunning voor het vergroten van het perceel Kleine Dijk 2 te Driehuizen, Schermer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schermer hebben een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen voor het vergroten van het perceel Kleine Dijk 2 in Driehuizen en het bouwen van een garage.

Het ontwerpbesluit betreft de activiteit gebruiken van gronden in strijd met een bestemmingsplan als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 sub c Wabo. Burgemeester en wethouders maken bekend dat, ingevolge artikel 3.10 Wabo juncto afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken vanaf 26 november 2014 gedurende zes weken ter inzage liggen op het gemeentehuis Wittenburg, Noordervaart 99 Stompetoren. De ontwerpbeschikking inclusief de daarbij behorende stukken, is tevens te raadplegen op de website van de gemeente Schermer www.schermer.nl.

Gedurende voornoemde termijn kan door een ieder schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2, 1840 AA Stompetoren. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met dhr. W. de Jongh van het team Vergunningen en Subsidies op telefoonnummer 072- 5488732. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk besluit.

Burgemeester en wethouders van Schermer,

november 2014

Naar boven