Kennisgeving besluit omgevingsvergunning inrichting zoutfabriek en Salinco, Ministerie van Economische Zaken

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Dat aan Akzo Nobel Industrial Chemicals B.V. te Hengelo, een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten ‘bouwen van een bouwwerk’, ‘het veranderen of veranderen van de werking en het in werking hebben van een inrichting’ en ‘uitweg hebben, maken of veranderen of gebruik te veranderen’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de inrichting Zoutfabriek en Salinco gelegen aan de Beldershoekweg in de gemeente Enschede, op het perceel kadastraal ingedeeld gemeente Lonneker, sectie I, nummer 2692.

De omgevingsvergunning betreft het plaatsen van een boosterpompstation en het aanleggen van een uitweg ten behoeve van het boosterpompstation. Het boosterpompstation is bedoeld voor het opdruk houden van water en pekel dat richting de boorlocaties gaat.

Op het ontwerpbesluit dat van 18 september 2014 t/m 29 oktober 2014 ter inzage lag bij de gemeente Enschede zijn geen zienswijzen of adviezen ingediend. Hiermee is de beslistermijn van de aanvraag ingekort tot vier weken na de ter inzage legging van het ontwerpbesluit.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van donderdag 27 november 2014 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Enschede te Enschede. Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren. Wij adviseren u voor de inzage van dit besluit eerst contact op te nemen met de gemeente (tel. 14053).

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot dhr. K. van den Hoff (tel. 070-3797602) van het Ministerie van Economische Zaken.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van de ter inzage legging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Overijssel te Enschede ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 3343, 7500 DH te Enschede.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen dit besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven