Logo Alphen-Chaam
Ontwerpbestemmingsplan De Leeuwerik 1 te Bavel, Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 25 november 2014 tot en met 5 januari 2015, voor eenieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan De Leeuwerik 1 te Bavel AC, bestaande uit de geometrisch bepaalde planobjecten als vervat in het GML-bestand NL.IMRO.1723.leeuwerik1 met de bijbehorende bestanden. Dit ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op een vormverandering van het bouwvlak van een bestaande bestemming glastuinbouw en de realisatie van een aansluitend containerveld.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode voor eenieder ter inzage bij de frontoffice in het gemeentekantoor te Alphen. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 013-5086666 of per mail naar info@alphen-chaam.nl. Tevens is het plan raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Alphen-Chaam, postbus 3, 5130 AA te Alphen. Voor algemene vragen kunt u met afspraak terecht bij de frontoffice vergunningverlening, voor specifieke vragen of het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak gemaakt te worden met de behandelend medewerker, de heer B. van Strien tel.: 013-5086650.

Naar boven