Logo Horst aan de Maas
Kennisgeving ontwerp omgevingsvergunning Kleefsedijk 17, Sevenum, gemeente Horst aan de Maas

Burgemeester en wethouders van gemeente Horst aan de Maas maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor het omzetten van het gebruik van een bedrijfswoning naar een plattelandswoning op het adres kadastraal bekend gemeente Sevenum, sectie W, nummers 163 en 164, plaatselijk bekend als Kleefsedijk 17 te Sevenum.

De ontwerp omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteiten:

  • Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (2.1, lid 1, onder c Wabo).

De aanvraag, de ontwerp omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 28 november 2014 gedurende zes weken ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis te Horst. De openingstijden van de informatiehoek zijn gelijk aan de openingstijden van het gemeentehuis.

De stukken zijn ook in elektronische vorm te raadplegen via de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl (klik op gemeentehuis en vervolgens op bekendmakingen).

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan gemeente Horst aan de Maas, Postbus 6005, 5960 AA Horst. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerp omgevingsvergunning en men belanghebbende is.

Naar boven