Logo Castricum
Vaststelling uitwerkingsplan ‘Albert’s Hoeve’, Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum maken als gevolg van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het uitwerkingsplan ‘Albert’s Hoeve’ op 18 november 2014 is vastgesteld.

Het plangebied van het uitwerkingsplan wordt omsloten door Het Zuiderland aan de noordzijde, de Laan van Albert’s Hoeve aan de oost- en zuidzijde, de Dorcamp aan de westzijde en de Molendijk aan de noordoostzijde.

Het uitwerkingsplan, evenals het besluit tot vaststelling inclusief alle bijlagen, liggen met ingang van 26 november 2014 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer:

NL.IMRO.0383.UPCAlbertshoeve-VS01

Beroep

Een belanghebbende kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (schriftelijk: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, of digitaal: https://digitaalloket.raadvanstate.nl). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, als u nadelige gevolgen van het besluit voorziet tijdens de behandelingsperiode van uw beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (schriftelijk: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, of digitaal: https://digitaalloket.raadvanstate.nl). Voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

Crisis en herstelwet

Op het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Deze afdeling beperkt het beroepsrecht en stelt striktere eisen aan het beroepschrift. Dit betekent, dat een belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Meer informatie: mevr. H. Goverde-Bruins of dhr. M. Levering, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

Burgemeester en wethouders van Castricum,

26 november 2014

Naar boven