Logo Woudrichem
Voorontwerpbestemmingsplan ‘Kom Woudrichem-Oudendijk, 1e herziening 2014’, Woudrichem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem maken bekend dat vanaf 21 november 2014 tot en met 2 januari 2015 voor een ieder ter inzage ligt het voorontwerpbestemmingsplan ‘Kom Woudrichem-Oudendijk, 1e herziening 2014’ met IMRO-code NL.IMRO.wchmbp201402-VOO1.

Het bestemmingsplan betreft de verplaatsing van het bouwvlak aan de Schapendam 1 te Woudrichem ten behoeve van het nieuwe clubgebouw van de watersportvereniging Woudrichem.

U kunt de stukken inzien bij de gemeente Woudrichem bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem. Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via de homepage van de gemeente Woudrichem onder Bestemmingsplannen (http://www.woudrichem.nl) en RO-online (http//:www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.wchmbp201402-VOO1).

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen inspraakreacties indienen tegen het voorontwerpbestemmingsplan. Een inspraakreactie dient ingediend te worden bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem per adres postbus 6, 4285 ZG Woudrichem.

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling uw inspraakreactie kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn bij de gemeente Woudrichem contact opnemen met de heer J. Smeulders, telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0183) 308100.

Naar boven