Omgevingsvergunning realiseren bedrijfsruimte Gouderaksedijk 1
Logo Gouda
(VERBETERDE EXPEDITIE)
 
Omgevingsvergunning realiseren bedrijfsruimte Gouderaksedijk 1.
 
Burgemeester en Wethouders van Gouda maken bekend dat zij hebben besloten om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de regels van het geldende bestemmingsplan Stolwijkersluis voor het bouwen van een bedrijfsruimte aan de Gouderaksedijk 1. Het bouwplan is in strijd met de regels van het bestemmingsplan, omdat het bouwplan niet past binnen de geldende bestemmingen.
 
De aanvraag, omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 13 november tot en met 24 december 2014 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage: – op papier tijdens openingsuren in het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1 te Gouda; – digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen.
Deze bekendmaking en de ruimtelijke onderbouwing is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl
 
 
Tegen het besluit kan van 13 november tot en met 24 december 2014 door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Den Haag, Sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag.
De mogelijkheid om beroep in te stellen staat open voor degene die een zienswijze over het ontwerp van de vergunning kenbaar heeft gemaakt en voor degenen aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig zienswijzen over het ontwerp bij het college naar voren hebben gebracht.
 
Indien u van mening bent dat er een spoedeisend belang is om het besluit niet in werking te laten treden, kunt u de Voorzieningenrechter van de Rechtbank om het treffen van een voorlopige voorziening verzoeken. Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. De griffie van de rechtbank zendt ter betaling een acceptgiro toe.
 
Het besluit treedt een dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Is op dat moment nog niet beslist over een verzoek tot een voorlopige voorziening, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.
 
Mocht u nog vragen hebben over het besluit, kunt u contact opnemen met de heer B. van Oosten, bereikbaar onder nummer 0182-588242.
 
Gouda, 12 november 2014
 
Naar boven