Logo Lisse
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het realiseren van een woning aan de Kanaalstraat 181 te Lisse

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lisse maakt bekend dat zij voornemens is een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een woning in een bestaand pand aan de Kanaalstraat 181 te Lisse. De gronden ter plaatse van het project zijn kadastraal bekend als gemeente Lisse, sectie D, onder nummer 8562.

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning bestaat uit de activiteiten ‘bouwen’ en ‘afwijken van het bestemmingsplan’ (artikel 2.1 lid 1 onder c Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

Ter inzage

Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en andere relevante stukken liggen vanaf donderdag 20 november 2014 zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Lisse, Heereweg 254, 2161 BS te Lisse. U kunt de stukken ook vinden op de gemeentelijke website www.lisse.nl.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen gemotiveerd, mondeling maar bij voorkeur schriftelijk, zijn zienswijze over het ontwerpbesluit indienen. Uw zienswijze moet voldoende gemotiveerd zijn en voorzien van een datum en handtekening. Vermeld hierbij altijd uw naam en adresgegevens. Anonieme zienswijzen worden niet in behandeling genomen. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Zienswijzen kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Koelman, telefoon (0252) 433222.

Lisse, 19 november 2014

Het college van burgemeester en wethouders

Naar boven