Logo Ouderkerk
Vaststelling bestemmingsplan compensatiewoning ZWR 12 nabij Kerkweg 143, Ouderkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ouderkerk maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 6 november 2014 voor een locatie nabij Kerkweg 143 in Ouderkerk aan den IJssel een nieuw bestemmingsplan heeft vastgesteld.

Op basis van artikel 3.8 en volgende van de Wet ruimtelijke ordening ligt met ingang van 19 november 2014 voor een periode van zes weken voor de beroepstermijn in het gemeentehuis in Ouderkerk aan den IJssel ter inzage:

Het bestemmingsplan is te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Dit betreft het juridisch bindende exemplaar waarvan de IDN-code vermeld staat achter het hiervoor genoemde bestemmingsplan.

Procedure

Gedurende de termijn van ter inzage legging kunnen belanghebbenden op grond van artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het ZWR bestemmingsplan bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht en belanghebbende is

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren is gebracht

  • eenieder die bezwaar heeft tegen wijzigingen die de raad eventueel bij de vaststelling heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Voor zowel het instellen van beroep als het doen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Algemene informatie

Voor algemene informatie met betrekking tot de bestemmingsplannen kunt u contact opnemen met de heer W. den Hartigh van de afdeling EBD, telefoon (0180) 441436.

18 november 2014

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Ouderkerk

Naar boven