Logo Heerenveen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Heerenveen – De Greiden’

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van donderdag 20 november 2014, gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage ligt, het ontwerpbestemmingsplan ‘Heerenveen – De Greiden’, met bijbehorende stukken. Ten behoeve van dit bestemmingsplan dienen naast het bestemmingsplan ook hogere waarden voor een tiental woningen aan de Valeriaan te worden vastgesteld. Hiervoor ligt tegelijkertijd met de bestemmingsplanprocedure een ontwerpbesluit Hogere waarden ter inzage.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan is een conserverend bestemmingsplan en legt de bestaande planologische situatie vast voor de wijk De Greiden. Dit in het kader van het project ‘Actualisatie bestemmingsplannen Heerenveen’.

Inzage

digitaal

Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad "Bestemmingsplannen", waarna u de mogelijkheid heeft het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken op te roepen via het invullen van de locatie, de naam of het planid-nummer (NL.IMRO.0074.BPNdegreiden-OW02) van het ontwerpbestemmingsplan.

fysiek

Het ontwerpbestemmingsplan en alle bijbehorende stukken kunnen tevens gedurende de hiervoor genoemde termijn, tijdens openingsuren, worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen indienen.

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen betrekkinghebbende op het ontwerpbestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN.

Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam/handtekening en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

Mondeling

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan contact worden opgenomen met mevrouw Lysbeth Schockman, e-mail l.schockman@heerenveen.nl, of de heer Steven Doelman op telefoonnummer 0513-617767 (tijdens kantooruren) of per e-mail s.doelman@heerenveen.nl.

Naar boven