Logo Lopik
Ontwerpbestemmingsplan Rosenboom te Benschop, Lopik

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Lopik bekend dat het bestemmingsplan “Rosenboom” te Benschop in ontwerp ter inzage ligt.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in herinrichting van het Recreatielandschap Rosenboom op het perceel aan de Benedeneind Zuidzijde tussen 283 en 285 te Benschop. Het terrein is voor het grootste deel al ingericht zoals de initiatiefnemers voor ogen hebben. Voor de ontvangstruimte, het sanitaire gebouw en de kampeerplaatsen zullen geen wijzigingen plaatsvinden. De voormalige varkensstallen zullen gesaneerd worden. Op die locatie wordt een nieuw gebouw opgericht. Tussen het nieuwe gebouw en de kampeerplaatsen is een bedrijfswoning gesitueerd.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 19 november 2014 t/m 30 december 2014 voor eenieder ter inzage op werkdagen van 09: 00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer. Ook buiten deze openingstijden kan het bestemmingsplan worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.lopik.nl onder “Plannen” en vervolgens onder “Landelijk gebied / in procedure”.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik. Voor meer informatie over kunt u tijdens kantooruren, contact opnemen met de heer J. Broeke, tel: (0348) – 55 99 55.

Naar boven