Logo Amersfoort
Omgevingsvergunning Stovestraat 7 en 9 en Valkestraat 12A t/m D en 14 A t/m D, Amersfoort

Omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) afwijken van het geldende bestemmingsplan voor de bouw van 10 woningen aan de Stovestraat (2 woningen) en de Valkestraat (8 woningen).

Ter inzage

Het besluit inclusief bijlagen ligt vanaf 27 november 2014 voor een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de beroepstermijn van donderdag 27 november tot en met woensdag 7 januari 2015 kunnen diegenen die een zienswijze over de ontwerpbeschikking en/of de ontwerpverklaring van geen bedenkingen hebben ingediend en belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijze geen zienswijze kenbaar hebben kunnen maken, een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken Postbus 16005 3500 DA UTRECHT. U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

In uw beroepschrift moet u in elk geval de volgende gegevens opnemen:

  • Uw naam en adres

  • Datum

  • Omschrijving van het besluit waartegen u beroep instelt

Vermeld wie het besluit heeft genomen, op welke datum het besluit is genomen en het kenmerk van het besluit. Stuur zo mogelijk een kopie van het besluit mee.

  • Uitleg waarom u het niet eens bent met het besluit (gronden)

  • Uw handtekening

De vergunning treedt in werking op de eerste dag na de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Heeft u er veel belang bij dat het besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Rechtbank Midden-Nederland. Wanneer een voorlopige voorziening wordt gevraagd, treedt het besluit pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Ook voor de behandeling van een verzoek om een voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen. De medewerkers van de rechtbank kunnen u hierover meer informatie geven. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer (030) 223 35 00.

Naar boven