Logo Nederweert
Omgevingsvergunning Lemmenhoek ong., Ospel, Nederweert

Voor de locatie Lemmenhoek ong. te Ospel is een omgevingsvergunning eerste fase voor het buitenplans afwijken van het bestemmingsplan ‘Kern Ospel 2004' ter inzage gelegd voor het oprichten van een woning (omgevingsvergunning eerste fase Lemmenhoek ong., kenmerk U1 20140049)

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van terinzagelegging, van 21 november 2014 t/m 5 januari 2015, bij de centrale klantenbalie (iedere ochtend van 9.00 tot 12.30 en op donderdag van 16.30 tot 19.00) of op afspraak. Daarnaast is het plan gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het besluit kan binnen zes weken na de dag van terinzagelegging beroep worden aangetekend. U dient uw beroepschrift, zo mogelijk in tweevoud, te zenden aan: Rechtbank Limburg, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan tegen dit besluit alleen beroep worden ingesteld door een belanghebbende die destijds tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit bij burgemeester en wethouders heeft ingediend. Deze eis geldt niet wanneer een belanghebbende dat redelijkerwijs niet kan worden verweten (6:13 Awb). Dat zal moeten worden aangetoond.

Indien de omgevingsvergunning in fasen wordt verleend, treedt de gehele omgevingsvergunning pas in werking op de dag dat de laatste fase in werking is getreden. Dit is meestal het moment waarop de beschikking met betrekking tot de tweede fase in werking treedt.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Heeft u er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de sector bestuursrecht van de rechtbank Roermond. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

U kunt ook digitaal beroep instellen of voorlopige voorziening vragen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Nederweert, 11 november 2014

Burgemeester en wethouders Nederweert

Naar boven