Logo Noordwijk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Offem-Zuid – Hogeweg 65’, Noordwijk

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Offem-Zuid – Hogeweg 65’ op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht, ter inzage ligt.

Plangebied

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Hogeweg 65 aan de rand van de ontwikkellocatie Offem-Zuid. Op het perceel is een extra bouwvlak opgenomen voor de ontwikkeling van een woning naast de bestaande woning.

De mogelijkheid tot het realiseren van deze woning is door de vaststelling van het bestemmingsplan Offem-Zuid (2013) vervallen. Het hiervoor geldende bestemmingsplan Offem-Zuid 2001 met de daarbij horende concept-uitwerking bood de mogelijkheid om een extra woning op het perceel te realiseren. De eigenaar van het perceel Hogeweg 65 heeft gevraagd om deze beperking van de mogelijkheden teniet te doen. Dit bestemmingsplan herstelt de vervallen bouwmogelijkheid.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Offem-Zuid – Hogeweg 65’ ligt met ingang van

donderdag 20 november tot en met woensdag 31 december 2014 ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen:

  • bij de gemeentewinkel in het gemeentehuis aan de Voorstraat 42;

  • via de website www.noordwijk.nl, door achtereenvolgens te klikken op de knoppen ‘Wonen’, ‘Woonomgeving’ en ‘Bestemmingsplannen’. Onder ‘Actueel nieuws bestemmingsplannen’ ziet u een link naar het ontwerpbestemmingsplan;

  • via de landelijk website www.ruimtelijkeplannen.nl met de plancodering NL.IMRO.0575.BPOZhogeweg65-ON1.

Zienswijze

U kunt uw zienswijze binnen de termijn van de terinzagelegging (dus tot en met woensdag 31 december 2014) bij voorkeur schriftelijk (geen e-mail) indienen bij de gemeenteraad van Noordwijk, Postbus 298, 2200 AG Noordwijk, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Offem-Zuid – Hogeweg 65’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer M.G. van Veen van de afdeling Ruimte, T (071) 36 60 251.

Naar boven