Boschveldweg 17 t.e.m. 23 H
Logo 's-Hertogenbosch
Bekendmaking als bedoeld in art. 3: 12 Algemene Wet Bestuursrecht. Toepassing artikel 2.12 lid 1a onder 3 van de Wet alg emene bepalingen omgevingsrecht
Aanvraag omgevingsvergunning
Bij het college is een aanvraag om omgevingsvergunning ingediend voor het herbestemmen van een voormalig kantoorpand tot 57 wooneenheden. Het betreft de locatie Boschveldweg 17 t.e.m. 23 H. Deze locatie is kadastraal bekend als gemeente ‘s-Hertogenbosch, sectie I, nr. 2033.
Het bouwplan ligt in het bestemmingsplan ‘ ‘t Zand ‘. Het bouwplan is strijdig met dit bestemmingsplan maar het is stedenbouwkundig acceptabel.
Met toepassing van artikel 2.12 lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht kan het college gemotiveerd met een goede ruimtelijke onderbouwing afwijken van het geldende
bestemmingsplan.
Ontwerp
De ontwerpbeschikking voor de omgevingsvergunning heeft van 22 september 2014 tot en met 3 november 2014 voor iedereen ter inzage gelegen. Tegen deze ontwerpbeschikking zijn zienswijzen ingediend.
Verleend
Het college heeft positief op de aanvraag beslist. De omgevingsvergunning is verleend.
Kenmerk: WB00009751 / IMRO-code: NL.IMRO.0796.0002252-1401
Beroep
De omgevingsvergunning ligt met de ruimtelijke onderbouwing en de omgevingsaanvraag met ingang van maandag 17 november 2014 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij het omgevingsloket in het Stadskantoor. Ook kunt u het besluit bekijken op www.s-hertogenbosch.nl, zie <inwoner>, <bouwen en wonen>, <bouwen> en <publicaties omgevingsvergunning>.
Een beroepschrift tegen een op grond van deze wet genomen besluit moet worden ingediend bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Een beroep schort de werking van het besluit niet op. De beroepstermijn bedraagt zes weken.
Tegelijkertijd met of na indiening van een beroepsschrift kan voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Wanneer een voorlopige voorziening wordt gevraagd, treedt de beschikking niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Indien er geen voorlopige voorziening wordt gevraagd, treedt de beschikking in werking na zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd.
Op deze procedure is de Crisis- en herstelwet (Chw) van toepassing.
Algemene informatie Omgevingsloket
Gemeente ’s-Hertogenbosch
Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch
Bezoek omgevingsloket alleen op afspraak:
Tel. 073-6155777
E-mail: omgevingsloket@s-hertogenbosch.nl
Website: www.s-hertogenbosch.nl
Naar boven