Verleende omgevingsvergunning voor Rietdekker 7 e.v. te Roden voor het realiseren van 16 huurappartementen in gebouw “Vasalis”.
Logo Noordenveld
Burgemeester en Wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat zij op 12 november 2014 in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een vergunning hebben verleend voor het realiseren van 16 huurappartementen in gebouw “Vasalis” aan de Rietdekker 7 e.v. te Roden. De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 13 november tot en met 24 december 2014 tijdens openingsuren ter inzage in het gemeentehuis te Roden. De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.
Tegen de beschikking kan gedurende de inzagetermijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.
De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Een beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Een verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Groningen, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de gemeentelijke website.
Naar boven