Logo Bernheze
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Vosbergstraat 9, Heesch, Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat in de gemeenteraadsvergadering van 25 september 2014 het bestemmingsplan ‘Vosbergstraat 9, Heesch’ gewijzigd is vastgesteld. Het plan voorziet in de mogelijkheid tot hergebruik van de cultuurhistorisch waardevolle bebouwing voor wonen, de herbouw van de voormalige bedrijfswoning en de bouw van één ruimte voor ruimte woning.

Inzage: Het bestemmingsplan (inclusief relevante stukken) ligt met ingang van 20 november 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 in Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via www.ruimtelijkeplannen.nl

(ID: NL.IMRO.1721.BPVosbergstraat9-vg01) en www.bernheze.org.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn wijzigingen ten opzichte van het ontwerp aangebracht in de toelichting, de planregels en op de verbeelding. Het betreffen wijzigingen als gevolg van ontvangen zienswijzen en ambtshalve wijzigingen. Het overzicht van wijzigingen is opgenomen in de nota van zienswijzen. Deze nota ligt ter inzage.

Beroepsmogelijkheid: Binnen de termijn van inzage kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die:

  • tijdig hun zienswijzen bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

  • redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • bedenkingen hebben tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

U kunt uw beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde afdeling.

Inwerkingtreding: Het vaststellingsbesluit en daarmee het bestemmingsplan treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Naar boven