Logo Lansingerland
Ontwerp uitgebreide omgevingsvergunning (PAB) Rottekade 6b, Bergschenhoek, Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning en ruimtelijke onderbouwing voor Rottekade 6b, met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0122P02-ONTW (met bijbehorende stukken), ter inzage worden gelegd.

Beschrijving ontwerp omgevingsvergunning en -ruimtelijke onderbouwing

De ontwikkeling voorziet in de bouw van een vrijstaande woning tussen Rottekade 6a en 7 in Bergschenhoek. De bouw van een vrijstaande woning is op basis van het geldende bestemmingsplan “Hoge en Lage Bergse Bos” ter plekke niet toegestaan. In verband hiermee heeft de eigenaar van het perceel een (uitgebreide) omgevingsvergunning aangevraagd. In de ontwerp omgevingsvergunning en ruimtelijke onderbouwing wordt hier nader op ingegaan.

Inzage

U kunt de relevante stukken vanaf dinsdag 18 november tot dinsdag 30 december 2014 inzien via:

http://www.lansingerland.nl/in-de-gemeente/gemeenteblad-bekendmakingen_43807/item/gemeenteblad-week-37-729-lansingerland_61228.html

Voor een nadere toelichting op de betreffende stukken kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze naar voren brengen bij de het college van burgemeester en wethouders. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van het college van burgemeester en wethouders, afdeling RO, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0122P02-ONTW. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven